Teroka Kerjaya Bersama Kami

ICM Capital terus tumbuh dan berkembang sebagai sebuah syarikat dan menyediakan persekitaran yang menarik, mencabar dan pantas yang mendorong kreativiti, inovasi dan pengembangan peribadi.

Kakitangan

Latihan memainkan peranan penting dalam kejayaan kakitangan kami dan bertujuan untuk membantu semua pekerja memenuhi cita-cita peribadi mereka, mengembangkan kemahiran baru dan menyumbang kepada pembangunan syarikat.

Sikap

Kami menghargai keterbukaan, kejujuran dan integriti serta beroperasi dengan standard profesional yang tinggi dalam semua urusan dengan kakitangan, pelanggan dan rakan kongsi.

Persekitaran tempat kerja

Persekitaran tempat kerja di ICM Capital adalah asas untuk mewujudkan kepuasan kerja dan kerja berpasukan yang kuat, dengan setiap pasukan dan jabatan menyokong kerja yang dilakukan di seluruh syarikat.

Bekerja untuk ICM

Kami sentiasa mencari individu yang rajin dan berbakat untuk menyertai pasukan kami. Sekiranya anda berminat untuk bekerja di ICM Capital dan anda yakin anda dapat memberi nilai tambah kepada syarikat kami, sila hantarkan CV dan surat permohonan kerja anda ke Jabatan HR kami di  hr@icm.com.

    CFDs and Spot FX are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 71.31% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs and Spot FX work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money. Baca selanjutnya
    Baca selanjutnya
    E-mel Hubungi Chat Whatsapp