Program Insurans Liabiliti Awam oleh ICM.com

Perlindungan tersedia sehingga £5 juta*

Untuk memastikan semua pelanggan dan pihak ketiga yang bekerja dengan ICM mendapat perlindungan yang mereka perlukan, ICM telah menyediakan Program Insurans Liabiliti Sivil percuma bernilai sehingga £5 juta.

Bagaimana program ini melindungi pelaburan saya?
Program Insurans Liabiliti Sivil kami dapat memberikan pampasan di bawah tuntutan kerugian kewangan yang dibuat terhadap ICM akibat kesalahan, peninggalan, kecuaian, penipuan, atau kegagalan untuk melakukan aktiviti atau perkhidmatan kami dengan nilai sehingga £5 juta (ini berlaku untuk sebarang kerugian dan secara keseluruhan termasuk kos dan perbelanjaan pembelaan sah). Program ini ditaja jamin oleh Lloyd's of London.

Skim ini tersedia untuk semua pemegang akaun Live dan ia adalah percuma, tanpa kos tambahan yang ditanggung oleh pelanggan kami.

Lihat sijil

Mengenai Lloyd's of London.

ICM kekal menjadi salah satu daripada beberapa broker yang memberi pelanggan dan pihak ketiga akses kepada skim perlindungan yang diperkembangkan dan dipanjangkan. Kami dapat melakukannya oleh kerana hubungan lama kami dengan Lloyd's of London, yang diiktiraf sebagai salah satu organisasi insurans pakar terbesar di dunia. Sebagai sebuah institusi yang ditubuhkan pada tahun 1686, mereka disokong oleh modal global yang besar dan secara konsisten mencapai penilaian sijil kewangan yang tertinggi.

 

    CFDs and Spot FX are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 71.31% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs and Spot FX work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money. Baca selanjutnya
    Baca selanjutnya
    E-mel Hubungi Chat Whatsapp