Perkongsian

Memperkenalkan Broker

Program perkongsian memperkenalkan broker (IB) kami dirancang untuk memberikan anda pelbagai faedah yang komprehensif, serta sumber yang berharga dan sokongan yang luar biasa daripada pasukan perkhidmatan pelanggan kami yang telah diiktiraf.


Kami memberikan tahap fleksibiliti yang tinggi untuk rakan IB kami dengan menawarkan penyelesaian yang bersesuaian untuk memastikan semua keperluan rakan kongsi dipenuhi.

ICM juga menyediakan pengurus akaun peribadi untuk membantu rakan IB kami memperkenalkan pelanggan dan menawarkan panduan setelah akaun dibuka, terus menggunakan pejabat belakang suite pelaporan Pengurus MT4.

Prosedur pembukaan akaun kami yang cekap menunjukkan bahawa perkhidmatan pelanggan kekal menjadi keutamaan kami, dengan pembukaan akaun serta jabatan sokongan pelanggan memberikan sokongan yang menyeluruh dan berdedikasi kepada pelanggan yang menuntut kesegeraan.

Jika anda berminat dengan program Rakan IB kami, sila isi borang di bawah atau hantar e-mel kepada ib@icm.com.

Pengurus Aset

Program pengurus aset kami menyokong pedagang profesional, pengurus aset dan pengurus wang berdagang bagi pihak pelanggan atau pelabur mereka.

Dengan menggunakan program ini, pelabur/pelanggan dapat menandatangani perjanjian kuasa wakil yang terhad yang memberikan pedagang profesional mereka, pengurus aset, atau pengurus wang hak untuk berdagang atas nama pelabur/pelanggan menggunakan akaun bersama ICM.

Setelah menandatangani surat kuasa terhad, pengurus aset akan dapat memperdagangkan akaun pelanggan mereka menggunakan perisian pengurus berbilang akaun kami yang serasi dengan MetaTrader 4.

Pelabur/pelanggan akan diberikan kata laluan pelabur yang akan membolehkan mereka memperoleh akses lihat sahaja kepada akaun terpisah mereka melalui platform MetaTrader 4.

Ciri-ciri termasuk
 • Akaun perdagangan tanpa had
 • STP pada akaun utama untuk pelaksanaan pesanan pukal, dengan peruntukan segera ke sub akaun
 • Sepuluh kaedah peruntukan - Lot - Peratusan - Berkadar
 • Perdagangan - Akaun Penuh, Mini & Mikro Lot untuk kelebihan peruntukan terbaik
 • Pelaksanaan "Group Order" dari skrin kawalan utama
 • Tutup sebahagian pesanan dengan pelaksanaan akaun induk
 • Fungsi SL Penuh, TP & Pending
 • Membenarkan Penasihat Pakar (EA) memperdagangkan akaun yang diurus di sisi pelanggan
 • Setiap sub akaun mempunyai output untuk membuat laporan skrin
 • Tingkap pemerhatian pasaran dalam MAM
 • Pemantauan pengurusan pesanan langsung dalam MAM termasuk P&L

Sekiranya anda berminat dengan program Pengurus Aset kami, sila lengkapkan borang di bawah ini atau hantarkan e-mel ke ib@icm.com.

Label Putih

Penyelesaian label putih kami menawarkan akses ke platform perdagangan pelbagai produk berjenama dengan logo syarikat anda, bersama dengan modul pejabat belakang untuk pentadbiran pelanggan dan pengurusan risiko, disesuaikan mengikut keperluan anda.

Pakej ini sesuai untuk pelanggan institusi yang memerlukan sistem perdagangan mereka sendiri dan ingin beroperasi sebagai broker bebas yang menawarkan pelbagai produk kewangan.

Pakej penyelesaian label putih kami merangkumi platform perdagangan berjenama, platform mudah alih, pejabat belakang penuh, senarai kemaskini harga, kecairan pasaran, sokongan teknikal 24/7 dan sistem pembukaan akaun, semuanya sebagai tambahan kepada program latihan lengkap untuk kakitangan anda.

Jika anda berminat dengan penyelesaian label putih kami, sila isi borang di bawah atau hantar e-mel kepada ib@icm.com.

Rakan Pendidikan

ICM memahami betapa pentingnya pendidikan dan latihan dan melengkapkan pelanggan kami dengan maklumat, pengetahuan dan kemahiran yang relevan yang mereka perlukan untuk mempunyai pemahaman yang lebih baik mengenai pasaran kewangan.

Program Rakan Pendidikan kami disediakan untuk membantu mereka yang memberi tumpuan kepada pendidikan dan latihan, terutama bagi mereka yang berada di peringkat pemula.

Sama ada anda mempunyai pusat pendidikan, menjalankan laman web atau blog pendidikan, atau menganjurkan seminar/webinar latihan, kami sangat berbesar hati untuk bekerjasama dengan anda.

Jika anda berminat dengan Rakan Pendidikan kami, sila isi borang di bawah atau hantar e-mel kepada ib@icm.com.

Rakan Serantau

Dengan pertumbuhan berterusan dan pangkalan pelanggan multinasional, kami telah membina hubungan jangka panjang yang berjaya dengan pelanggan dan rakan kongsi dari seluruh dunia. Ini bermakna kami memahami betapa pentingnya untuk bekerjasama dengan rakan kongsi tempatan dan memberikan sokongan pelanggan serantau.

Pelan Rakan Serantau kami dirancang untuk mereka yang mempunyai hubungan kuat dengan komuniti perdagangan di rantau, negara atau kota mereka - di samping pengetahuan yang sihat mengenai pasaran perdagangan dalam talian semasa.

Melalui rancangan ini, anda boleh menjadi rakan kongsi serantau atau tempatan  global, broker dipercayai dan terkawal, yang membolehkan anda menawarkan pelanggan akses kepada teknologi canggih dan salah satu pengalaman perdagangan terbaik di industri ini.

Jika anda berminat dengan rakan serantau kami, sila isi borang di bawah atau hantar e-mel kepada ib@icm.com.

Perkhidmatan Institusi

Perkhidmatan Institusi kami adalah untuk pelanggan institusi yang ingin mempunyai akses langsung kepada penyelesaian mudah tunai dan penyelesaian kami yang fleksibel.

Ini sesuai untuk pelanggan institusi yang mencari sumber mudah tunai yang mendalam dan teknologi canggih untuk memudahkan pelaksanaan perdagangan dengan cepat.

Sekiranya anda berminat dengan pilihan Perkhidmatan Institusi kami, sila lengkapkan borang di bawah ini atau hantarkan e-mel kepada  ib@icm.com.

  CFDs and Spot FX are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 71.31% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs and Spot FX work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money. Baca selanjutnya
  Baca selanjutnya
  E-mel Hubungi Chat Whatsapp